Nattevagt – digte for børn

nattevagt

Her er et værk, som er repræsentant for smuk børnelitteratur, når det er allermest fantastisk!

Nattevagt er en digtsamling til børn, der på fineste dagbogslignende vis behandler et barns tanker og følelser med familie, venner, natten, naturen og sig selv. På den måde bliver den et værk, som giver plads til eftertanke, og den minder os om at stoppe og dvæle lidt ved livets små og store øjeblikke.

Synne Leas små poetiske underværker af digte har en magisk makker ved sin side i form af den norske forfatter og illustrator Stian Holes gådefulde og smukke illustrationer. De skaber en helt særlig stemning i værket, der lukker op for uendeligt mange samtaler mellem barn og voksen.

Ja, i denne anmeldelse står roserne i kø, men vi kan simpelthen ikke få armene ned. Med Nattevagt giver den voksne læser sig selv og et barn en mulighed for sammen at træde ind i et helt særligt univers, som kan efterlade et dejligt minde om en højtlæsningsstund.

Desuden er Nattevagt en oplagt gaveidé, der kan overraske og fascinere til barnedåben, når du ikke vil komme med en af de titler, som alle andre kommer med;)

Rigtig god fornøjelse!
Kh. Lisa og Maria Louise

Nattevagt. Høst og søn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *