Om os og kontakt

foto

Det er med en lille smule sommerfugle i maven, at vi nu endelig lader Bøger til børn gå i luften! Siden vi i sommer fik vores mastergrad i børnelitteratur ved Aarhus Universitet, har vi barslet med denne blog. Fordi vi elsker børnelitteratur, og fordi vi så gerne vil formidle og vise alle de fantastiske bøger, der findes – til hele verden;).

Vi tror på, at litteratur – gode historier, poetiske ord og smukke billeder kan gøre en forskel i børn og unges liv, og vi vil her på bloggen skrive både kort og langt om alle de nyeste, men også ældre bøger til børn og unge – altså dem, som vi bedst kan li´ – og det er ikke så få!

Vi er begge i midten af 30´erne og arbejder til dagligt som dansklærere og bibliotekarer på en folkeskole i København. Derudover har vi skrevet og skriver fortløbende litteraturguides og undervisningsmaterialer til litteraturundervisningen i både folkeskolen og gymnasiet, samt anmeldelser og artikler om blandt andet nyere billedbøger.

Så. Velkommen til Bøger til børn! I er mere end velkomne til at kommentere, stille spørgsmål eller komme med gode forslag til indlæg.

Tak, fordi I læser med!

Kærlige hilsner fra Maria Louise og Lisa

Vi sender en stor tak til forfatter og illustrator Stian Hole for hans gavmilde bidrag til Bøger til børns forsidebillede.

————-

Kontakt: Mail@bogertilborn.dk

Vi modtager gerne anmeldereksemplarer, men forbeholder os retten til kun at skrive om bøger, der passer til Bøger til børns profil. Værker kan sendes til nedenstående adresser:

Lisa Gardum Andersen, Valdemarsgade 42, 1.th., 1665 København V og

ID27127371 Maria-Louise Bjørn Bjerrum, Pakkeboks 342, 2000 Frederiksberg

 

11 reaktioner på ”Om os og kontakt

 1. Kære Lisa og ML. Tillykke med jeres blog. Jeg glæder mig til at følge med og blive inspireret.
  Stort knus fra Helsingør
  Mette

 2. Dejligt at høre fra jer – dygtige kvinder. Jeg glæder mig for vildt til at læse jeres indlæg.

 3. Hej.
  Har stadig ikke fundet ud af, hvad og hvordan man skal gøre for at være med I jeres konkurrencer. Jeg er ikke en ørn til det her.
  Vh.
  Karen

  Vil gerne forsøge at vinde i den nye konkurrence ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *